Kartonnage Joye: Producent van kartonnen kokers en hoekprofielen

Bedrijf

Over Kartonnage Joye

Kartonnage Joye, verdeler van kartonnen kokers en hoekprofielen, is uitgegroid tot een vaste waarde in de kokerwereld.

Kartonnage Joye is uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van kartonnen kokers. Bij ons kan je terecht voor alle soorten kartonnen kokers en kartonnen hoekprofielen die voldoen aan de behoeften van jouw sector en expertise. Je krijgt uitsluitend hoogwaardige producten op maat van jouw specifieke individuele eisen.

In ons 11.000 m2 grote bedrijf in Ronse (België) produceren we spiraalgewikkelde en rechtgewikkelde kartonnen kokers. Ons dochterbedrijf produceert kartonnen hoekprofielen die dienen om je producten tijdens het transport te beschermen.

We bieden een ruime range van kartonnen kokers, variërend van 21 tot 720 mm binnendiameter, en zowat alles ertussenin. We hebben ook een uitgebreid gamma van hoekprofielen, variërend van 30×30 tot 100×100 mm.

Kartonnage Joye al meer dan een halve eeuw actief

Kartonnage Joye, verdeler van kartonnen kokers en hoekprofielen, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de kokerwereld.

Kartonnage Joye is al meer dan 50 jaar actief in de wereld van de kartonnen kokers. Door die jarenlange ervaring hebben we een ongeëvenaard begrip van de behoeften van onze klanten.

Met onze ultramoderne machines, eigen productie, verantwoordelijke en goed opgeleide werknemers in een volcontinu systeem, een groot magazijn en ons eigen transport, slagen we erin om jouw bestelling binnen de week te leveren. Indien nodig zelfs sneller!

Elke bestelling is er één op maat. Jij maakt duidelijk wat je nodig hebt, wij zorgen ervoor.

Bij ons kan je terecht voor elk aspect van kokerproductie, van ontwerp over prototyping tot massaproductie. Elke bestelling behandelen we met de grootst mogelijke aandacht. En elke keer opnieuw leveren we kartonnen kokers van de hoogste kwaliteit.

Waarom met Kartonnage Joye samenwerken?

Onze bestellingen worden met de allergrootste zorg geproduceerd. Je kan rekenen op een snelle reactietijd, een even snelle productie en een klantenservice op het allerhoogste niveau.

Je werkt samen met een flexibel Belgisch bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en zijn producten, processen en procedures blijft verbeteren.

We werken niet alleen continu aan de uitbouw van ons bedrijf, we investeren ook voortdurend in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze werknemers, bieden gelijke kansen aan iedereen en hebben respect voor elke persoon.

Een hoge standaard van persoonlijke ethiek en integriteit is wat ons drijft.

We beloven je een vlotte, efficiënte, vriendelijke en competente aanpak en een transparante, open communicatie.

Duurzaamheid boven bij Kartonnage Joye

In de voorbije vijf decennia hebben we op vele fronten grote en kleine stappen gezet, ook op het vlak van duurzaamheid.

We waken erover dat onze hele productieketen, verpakking en transport zo duurzaam mogelijk functioneert. Onze vrachtwagens worden altijd maximaal beladen en onze ritten optimaal gepland.

One way pallets laten we niet meer toe, we werken altijd met een omruilsysteem van pallets. Verder gebruiken we nergens onnodige verpakkingen.

Ook in de productie dragen we ons milieusteentje bij. Zo werken we voor onze kartonnen kokers enkel met gerecycleerd karton en watergedragen lijm. Afval beperken we tot het minimum en uiteraard sorteren we alles voor recyclage.

De kers op de taart? De 2.500 zonnepanelen op het dak van ons bedrijf zorgen ervoor dat we vanaf nu volledig in onze eigen energiebehoeften kunnen voorzien.

Geschiedenis van Kartonnage Joye in een notendop

Tussen de opstart in de jaren zeventig en ons huidige bedrijf is er een wereld van verschil. Maar toch is er in essentie weinig veranderd. We blijven een onderneming die hoogwaardige kennis combineert met pragmatische oplossingen en kwaliteit altijd vooropzet.

Wie zijn we?

Kunnen we iets voor je betekenen?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Copyright © 2023 Kartonnage Joye NV
This site is registered on wpml.org as a development site.