Kartonnage Joye: Producent van kartonnen kokers en hoekprofielen

Kartonnen kokers

Kartonnen kokers

Kartonnen kokers koop je aan bij Kartonnage Joye. Supersterk, op maat en standaard binnen de week geleverd.

Bij Kartonnage Joye kan je terecht voor een uitgebreide keuze aan kartonnen kokers die 100% voldoen aan de behoeften van jouw sector en expertise.

Wij produceren twee types, namelijk spiraalgewikkelde en rechtgewikkelde kartonnen kokers. Beide kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen.

Onze voornaamste klanten komen uit de staalindustrie, textiel, plastic en papier-/kartonfabrieken.

50+ jaar ervaring

Kartonnage Joye heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de productie van kartonnen kokers. Ons bedrijf is ISO-gecertificeerd en voldoet aan de meest gevraagde normen.

De kernwaarden van ons bedrijf draaien altijd om hetzelfde, namelijk het bieden van kwaliteit met ultieme flexibiliteit. Dat resulteert in een snelle service en gegarandeerde, just in time leveringen. Doorgaans bedraagt onze levertermijn een week. Maar indien nodig krijg je jouw bestelling al geleverd binnen de 24 uur.

Je mag in ieder geval op beide oren slapen, want we leveren jou veelzijdige en op maat gemaakte kartonnen kokers of tubes – hoe je ze ook noemen wilt – zonder ooit afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daar staan onze deskundige medewerkers voor garant. Met de modernste en meest innovatieve apparatuur produceren ze kokers op maat, aangepast aan jouw unieke behoeften.

Door een optimaal grondstofgebruik en een minimale materiaalverspilling slagen wij er ook in scherpe prijzen te bieden.

Onze kartonnen kokers, altijd op maat

Kartonnage Joye maakt er een punt van telkens opnieuw kartonnen kokers van de hoogste kwaliteit te leveren. Dat is onze missie en daar zijn we best trots op. We behandelen elke bestelling – ook de jouwe – met de grootst mogelijke aandacht.

We maken kartonnen kokers op maat, afhankelijk van de wensen en toepassingen van jou als klant, gebruikmakend van state of the art machines en robotica. Wanneer alle specificaties duidelijk zijn, maken we een prototype. Hierop voeren we zelf testen uit naar kwaliteit, afwerking en degelijkheid. Tot slot bezorgen we je deze stalen zodat je ze kan testen in jouw eigen real life-productieomgeving.

We ontwerpen onze producten met een ultieme flexibiliteit op het vlak van diameter, wanddikte en lengte.

Het enige wat telt is dat ze aansluiten bij jouw unieke eisen, wensen en behoeften.

Kartonnen kokers koop je aan bij Kartonnage Joye. Supersterk, op maat en standaard binnen de week geleverd.

Verschillende afmetingen

1.    Diameter

Bij het vinden van de juiste kartonnen koker is de binnendiameter een van de belangrijkste overwegingen. We leveren onze kartonnen kokers in een uitgebreide reeks diameters.

Je kan bij ons terecht voor kleinere maten diameter, vertrekkende vanaf 21 mm tot maar liefst 720 mm binnenmaat. En bijna alles wat ertussen zit. 😊

Wat ons zo uniek maakt? Onze uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding en extreme service en flexibiliteit. Wij gaan tot het uiterste om jou als klant optimaal van dienst te zijn.

2.    Dikte

De dikte van een kartonnen koker wordt bepaald door de doelstelling van jou als klant: wat moet er worden verpakt in of gewikkeld op onze kokers? Over het algemeen hebben onze kokers een wanddikte tussen de 1,5 en 30 mm. Daardoor kunnen we zowel zeer dunne als zeer dikke kokers produceren.

Een mindere dikte is aangewezen als je minder sterkte nodig hebt of als je wilt besparen op gewicht, wat uiteraard een impact heeft op de prijs. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

3.    Lengte

De lengte van onze kartonnen kokers, tubes of buizen is zeer divers, en afhankelijk van wat de klant wil en nodig heeft. Standaard kunnen wij tot 6 m lengte gaan, maar ook hier zijn extra’s mogelijk indien echt gewenst.

Jij kiest de juiste hoogte op basis van jouw specifieke behoeften, in samenspraak met ons advies.

Genoeg informatie over onze kartonnen kokers?

Heb je ook kartonnen hoekprofielen nodig om al je waardevolle producten beschermd en veilig te vervoeren? In dat geval kan je aankloppen bij ons dochterbedrijf Kartonnage Joye in Polen.

Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Copyright © 2023 Kartonnage Joye NV
This site is registered on wpml.org as a development site.